GRIZLY Maliny lyofilizované 50 g
Kdo by neměl rád maliny?! Ty naše jsou díky sušení mrazem křupavé a zabalené v krásném obalu, který jde kdykoli otevřít a zase zavřít. Jakmile tedy dostanete chuť, stačí z něj vysypat hrst do misky a pustit se do mlsání. Mimochodem, takovým mlsáním prospějete svému tělu, protože lyo maliny obsahují plno vítamínů a minerálů , které si zaslouží šetrného sušení mrazem zachovaly. Jsou například zdrojem vitamínu C, vitamínů skupiny B, fosforu, vápníku nebo železa . A protože se většinou vyhovuje, obsahuje i semínka bohatá na zinek . Lyo maliny se kromě mlsání hodí také do jogurtů, kaší , smoothie nebo proteinů, případně je můžete využít při pečení. Pokud byste jich měli málo , doporučujeme sáhnout po lyofilizovaných malinách v XXL balení .
Proč chtít GRIZLY mrazem sušené maliny:
✅ neobsahují přidaný cukr
✅ šetrně sušeným mrazem
✅ zdroj vápníku, zinku a vitamínu C
Věděli jste, že…
…lyofilizace je proces sušení hlubokým mrazem za velmi nízké teploty a tlaku? Dochází k tomu, proto obsahuje ovoce obsažené obsažené vody je lyofilizované tak křupavé . Navíc si v maximální možné míře zachová svou původní barvu, chuť, vůni a všechny minerální látky a vitamíny.
GRIZLY TIP ⬇️
Plno zajímavostí o mrazu sušeném ovoci najdete v našem článku . Tak si ho neváhejte přečíst.
Složení: lyofilizované maliny 100 % (bez přidaného cukru, obsahuje přirozeně se vyskytující cukry)
Může obsahovat stopy arašídů a jiných skořápkových plodů.
Země původu: Německo, Čína
Skladování: Skladujte v dobře uzavřeném obalu, na suchém a tmavém místě při teplotě do 25 °C a vlhkosti max. 70 %. Určeno k přímému spotřebiteli.
Balení: znovuuzavíratelný PP obal
Mrazem sušené maliny jsou skvělou zdravou svačinou, která potěší nejeden mlsný jazýček. Obsahují vitamín C a pro někoho možná také získáte nebo zinek.
Výživové údaje na 100 g |
Energetická hodnota: |
1250 kJ / 300 kcal |
Tuky: |
4,6 g |
z toho nasycených mastných kyselin: |
0,1 g |
Sacharidy: |
36 g |
z toho cukry: |
29 g |
Vláknina: |
43 g |
Bílkoviny: |
7,9 g |
Sůl: |
0,02 g |